Nieuwsberichten

 • icon WTC Rotterdam
 • icon Vascobelo Den Haag
 • icon Vascobelo Noma Amsterdam
 • icon Dutch Dandies
 • icon Buco Weert
 • icon Hotel Twenty Eight te Amsterdam
 • icon Vascobelo Amsterdam
 • icon Tommy Hilfiger Singapore
 • icon Modezaak De Duif
 • icon Tommy Hilfiger Parijs
 • icon Tommy Hilfiger Amsterdam
 • icon KaDeWe Berlijn
 • icon Tommy Hilfiger Abu Dhabi
 • icon Lakwerk en poedercoating
 • icon Oplevering op maat gemaakte deur van metaal
 • icon Damesmodezaak
 • icon Kantoren Kolkman Accountants en Advocaten
 • icon Kledingwinkel
 • icon Inrichting schoenenwinkel
 • icon Harrods
 • icon Productie
 • icon Duurzaamheid & MVO

Voor het WTC In Rotterdam hebben we het messing werk voor de balie verzorgd. Alle vermessingde delen zijn met de hand bewerkt waardoor een unieke uitstraling is ontstaan die lijkt op brons.

Lees meer

Vascobelo; het koffieconcept uit België.
Ook voor het filiaal in Den Haag komt het messingwerk uit Enschede :-)


VascobeloDenHaag700x400B


VascobeloDenHaag700x400A


VascobeloDenHaag700x400D

Lees meer

Vascobelo; het koffieconcept uit België.
Voor het Noma in Amsterdam verzorgden wij de messing onderdelen.

VascobeloNoma700x400A

VascobeloNoma700x400B

VascobeloNoma700x400C

VascobeloNoma700x400D

Lees meer

Strak werk voor Dutch Dandies.

Lees meer

Passende afscheidingen gemaakt van staal in zwart epoxy uitgevoerd.
Lees meer

Bronzen onderdelen voor de keukens en badkamers gemaakt in Hotel Twenty Eight te Amsterdam. Zoals de bronzen ombouw van de afzuigkappen, diverse bronzen schapdragers in de keukens en onderstellen van wastafels in de badkamer.

Lees meer

Vascobelo; een nieuw koffieconcept uit België.
Voor het filiaal in Amsterdam maakten wij de presentatie boven de bar en het messing voor de tafels. 
Werk in uitvoering.

Lees meer

Ook bij de Tommy Hilfiger in Singapore zijn we vertegenwoordigd.
We zagen kledingrekken, riempresenter en de cashdeck die bij ons op de werkplaats gemaakt zijn.

 

Lees meer

Voor Modezaak De Duif hebben wij alle metalen onderdelen mogen maken, het tafelonderstel, de rekken, de middenunits en kledingpresentaties.
Deze onderdelen zijn afgewerkt in de finish zwart structuur. 

.

Lees meer

Tommy Hilfiger in Parijs hebben wij mogen aankleden met veel messing onderdelen, maar ook met zwarte metalen frames. Door slanke profielen te gebruiken geeft dit een verfijnde uitstraling.

Lees meer

Tommy Hilfiger in Amsterdam hebben  wij voorzien van de messing onderdelen voor deze wandpresentatie. 

De slanke profielen in de witte achtergrond geeft een subtiele, chique sfeer, het messing gecombineerd met het hout weer een iets stoerdere uitstraling.

Lees meer

Voor KaDeWe (Kaufhaus Des Westens) in Berlijn hebben wij onder andere de koperen kledingrekken mogen leveren. 
Ook hebben we omlijstingen voor de spiegels mogen maken.

Lees meer

Voor Tommy Hilfiger in Abu Dhabi hebben we onder andere kledingrekken, middenunits, petten-standaards en de belettering gemaakt.
Een goede reden om eens op bezoek te gaan. 

Lees meer

Voor klanten doen we ook vaak de eindafwerking van een product, ook al hebben we deze zelf niet geproduceerd. U moet hier aan een blanke lak of poedercoating denken (vaak ter bescherming van een galvanische laag) of een afwerking in kleur. Kijk ook eens op onze pagina afwerkingen voor een andere finishing.


Lees meer

Deze metalen deur hebben we geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt en voorzien van een poedercoating.

Lees meer

Voor de winkelinrichting van een damesmodezaak in Woudrinchem hebben wij diverse onderdelen gemaakt. De metalen wandrekken in antique brass en de presentatie tafels, kijk hiervoor ook eens bij onze Paris tafels.

Lees meer

Voor Kolkman accountants en Advocaten hebben wij de kantoren ingericht met vergadertafels, bureau's, kantinetafels en presentatietafels. We hebben hier gekozen voor een variatie op onze Metz eetkamertafel, die wij standaard in onze tafellijn hebben. De bladen zijn in dark old grey oak en de onderstellen zijn in de zilverantiek uitvoering.

 

 

 

 

 

Lees meer
In diverse kledingzaken van Tommy Hilfiger staan onze producten. Het gaat hierbij vaak om kledingrekken, displays, standaards voor accessoires, hoeden en schoenen enzovoorts. Doordat Hilfiger heeft gekozen voor speciale finishing op de producten, krijgen de winkels een geheel eigen uitstraling. Kijk voor meer kledingrekken, displays enzovoorts ook bij de Projecten.

Lees meer
Voor de nieuwe winkel van Schuurman Schoenen in Haaksbergen hebben wij (in opdracht van de projectinrichter) een aantal maatwerk meubelen, frames en andere stalen producten gemaakt. De achterwanden zijn uitgevoerd met een uniek innovatief systeem, waardoor het doek verwisselbaar is. Door eenvoudig de schapdragers uit de rail te nemen, komt het doek vrij zodat het verwisseld kan worden. Het doek is gespannen in een speciaal ontwikkeld stalen frame, kijk voor meer informatie bij de wandpresentaties.

Lees meer

Bij het gerenomeerde warenhuis Harrods in Londen staan een aantal displays die voorzien zijn van vermessingde onderdelen. Denk hierbij aan de randen van presentatietafels, randen van schappen, omlijstingen van vitrinekasten en omlijstingen van de schappen. Ook de standaards voor de tassen en de omlijsting van de merknamen zijn van vermessingd staal.

 

Lees meer
Het grootste deel van onze productie vindt plaats in eigen huis. Daardoor kunnen wij snel en flexibel optreden. Ook is maatwerk naar uw eigen wens voor ons geen probleem. Wij kunnen het metaal bewerken middels diverse processen, zowel galvanisch als lakwerk en poedercoating, waardoor een unieke en/of authentieke uitstraling ontstaat. Zie de link naar de afwerkingen.

Lees meer

Ook al staan wij er niet dagelijks bij stil, we zijn al best duurzaam bezig binnen ons bedrijf. We gebruiken al jaren geen plastic bekers meer en drinken al weer een tijdje Fairtrade koffie. We scheiden ons afval en waar mogelijk hergebruiken we zelf. Daarnaast gebruiken we voor onze productie materialen van hoge kwaliteit waardoor onze producten een lange levensduur hebben. De ingekochte energie is groen en de verpakking is van goed gerecycled of recyclebaar materiaal. Ook onze producten kunnen goed worden hergebruikt als ze na hun lange levensduur hun dienst hebben bewezen.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent voor ons dat we zo goed mogelijk proberen te zijn voor mens en milieu. We hebben bijvoorbeeld een aantal Wajongers in dienst, die zo een bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij.

Lees meer