Select Design BV maakt al meer dan 30 jaar tafels in Nederland.
Kwaliteit en duurzaamheid staat bij het ontwerp voorop. Door hoogwaardige grondstoffen te gebruiken gaan de tafels vele jaren mee. Maar met verschillende afwerkingen en unieke finishings gaan we ook mee met de tijd.
Door onze ervaring kunnen we veel op tafelgebied; de meeste van onze tafels kunnen in allerlei maten en uitvoeringen geleverd worden.
In de afgelopen jaren zijn we ook veel gaan produceren voor de interieurbouw en projectinrichting, wij bieden hier metaaloplossingen en specifieke finishing.  Wij kunnen u daarvoor verwijzen naar het projectgedeelte van deze site.

Geschiedenis
Select Design BV is opgericht op 1 augustus 1989.
Wij zijn begonnen met het ontwerpen en produceren van salontafels, hoektafels en lampen van plexiglas met messing en chroom gecombineerd met glas. Misschien kent u bijvoorbeeld de Rhodos en Athene nog wel.
Als aanvulling op de collectie gingen we staal ook combineren met hout. De afwerkingen gebruineerd messing, donker gebruineerd messing en antiek brons hebben we ontwikkeld en later kwam daar ook de finish geborsteld nikkel bij.
Onze collectie tafels werd dus steeds veelzijdiger toen daar ook nog eens zilverantiek, old steel en allerlei epoxykleuren aan toe werden gevoegd.

Wanneer u vragen of interesse heeft in onze producten kunt u ons bellen of mailen.

De verkoop van onze meubelen aan particulieren gaat uitsluitend via onze dealers.

Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel te Enschede is 06066545. 

BTW nummer: NL800765667B01